Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, που «είδε» σήμερα πρωτοφανείς σκηνές και έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τα κόμματα της Αριστεράς, ενώ η κίνηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Μαυρίκου να πετάξει προς τα υπουργικά έδρανα της Ολομέλειας το κείμενο του νομοσχεδίου πυροδότησε το κλίμα.

Αφορμή, ήταν η αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς στη διαδικασία του κατεπείγοντος που συζητείται το νομοσχέδιο.



«Θα κάνει το γύρο του κόσμου η εικόνα του κ. Μαυρίκου και η πράξη του αυτή. Εξευτελίζετε τη χώρα. Την εκθέτετε σε κίνδυνο την οδηγείτε στην καταστροφή», τόνισε έντονα ενοχλημένος ο κ. Βενιζέλος.

Όση ώρα ο κ. Βενιζέλος προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί είναι ασφυκτικά τα χρονικά πλαίσια για τη χώρα και πρέπει να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο, οι βουλευτές όχι μόνο από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πολλοί ανεξάρτητοι αντιδρούσαν έντονα.

Για αρκετή ώρα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα προς όλες τις κατευθύνσεις καλώντας όλους να επιδείξουν ψυχραιμία και νηφαλιότητα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

«Ασκείτε βία και τραμπουκίζετε. Είναι απαράδεκτη η στάση σας. Δεν θα περάσει η αντίληψη του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στη καταστροφή στο όνομα του πιο ακραίου λαϊκισμού», αντέτεινε ο κ. Βενιζέλος.


Εστάλη από: http://logioshermes.blogspot.com


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
λυπούμαστε ιδιαίτερα για τις πρωτοφανείς ενέργειες των Βουλευτών της αριστεράς, μια τέτοια ενέργεια να είναι τόσο άστοχη, ένα μνημόνιο με εκατοντάδες σελίδες να μην βρει τον στόχο της. Ευχόμαστε την επόμενη φορά να προετοιμαστούν στο σημάδι ώστε να φανεί ότι ο λαϊκισμός οδηγεί στην καταστροφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)