Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη 15/2 κυκλοφορεί η Ελευθεροτυπία των εργαζομένων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟDATA
Αρ. Απ. Μ.Π.Πειρ. 21/10, Α.Μ. 4683, Ειδ.Αρ. 1395
 Τηλ. 6984-073435, Web:
www.seethnodata.gr ,  email: somateioethnodata@gmail.com

14/2/2012

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει ξανά η Ελευθεροτυπία, αυτή την φορά όμως από τους εργαζόμενους, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες.

Σκοπός των συντακτών είναι να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια για να σωθεί η ιστορική εφημερίδα, αλλά και να ενημερώσουν το αναγνωστικό κοινό τόσο για τα δίκαια αιτήματα τους όσο και για τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας. Παράλληλα, αναμένεται να εκπέμψει στο διαδίκτυο το web radio των εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας», ενώ μία άλλη ομάδα απεργών ενδέχεται να επαναλειτουργήσει την ιστοσελίδα enet.gr.

Ζητήστε στα περίπτερα το Απεργιακό τους Φύλλο, αγοράστε, διαδώστε την πρώτη εφημερίδα των συντακτών και των εργαζομένων της εφημερίδας και όχι των μεγαλοεκδοτών.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνοdata

(Εστάλη από τον φίλο μας Χαράλαμπο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)