Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

STOP R.F.I.D. - Σταματήστε τα υποδόρια τσιπάκια!

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει το μέλλον μας. Έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και την αφύπνισή μας ώστε να μην αποδεχτούμε τα υποδόρια τσιπάκια.
Το blogspot ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργήθηκε για να συμμετέχει ενεργά στην εναντίωση κατά της "κάρτας του πολίτη", της "φοροκάρτας" και γενικά της εφαρμογής της τεχνολογίας RFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα). Είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε Ελεύθεροι. Θα φωνάζουμε και θα χρησιμοποιούμε τα εργαλεία τους (διαδίκτυο) στρέφοντάς τα εναντίον τους.
Η σημερινή οικονομική κρίση κάνει τον Έλληνα να μην προλαβαίνει να σκεφτεί για οτιδήποτε εσκεμμένα και μελετημένα του περνάνε, κι αυτό τον κάνει δέσμιο του συστήματος με παράλληλη απώλεια της ελευθερίας του. Η προπαγάνδα μαζί με τις οικονομικές δυσκολίες μας έχουν καταστήσει ανίσχυρους να αντιδράσουμε.
Το 2012 προβλέπεται μια από τις χειρότερες χρονιές για όλο τον κόσμο με τεράστιες αλλαγές.
Παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι η κυβέρνηση με το πρόσχημα ότι ο λαός φοροδιαφεύγει θα απαιτήσει την χρήση της "φοροκάρτας" ή κάτι αντίστοιχο (πιστωτικής). Δείτε σχετικά θέματα: http://eleftheroiellines.blogspot.com . Μ'αυτό τον τρόπο το υπουργείο οικονομικών (και κάθε ενδεχόμενος ενδιάμεσος ή όποιος καταφέρει να σπάσει την ασφάλεια των συστημάτων) θα έχει άμεση πρόσβαση στις κινήσεις μας, στις αγορές μας, τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας κλπ.
Η σύγχρονη τάση είναι η κατάργηση των μετρητών γι'αυτό και οι τράπεζες έχουν πληγεί ακριβώς σ'αυτό το σημείο, στη ρευστότητά τους.
Το βίντεο δείχνει ένα κοριτσάκι στην Γερμανία να μην μπορεί να αγοράσει βασικά αγαθά διαβίωσης (γάλα) επειδή δεν έχει το υποδόριο τσιπάκι RFID.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ με πλήρη επίγνωση, για ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)