Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Γκάφα... ολκής και το συγνώμη της Motorola για την Κρήτη!



Motorola



Μία περίεργη δημοσίευση της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας των ΗΠΑ που ασχολείται με…τηλεπικοινωνίες…
Πληθαίνουν οι προβοκάτσιες στο διαδίκτυο, ακόμα και από εταιρείες, κατά της Κρήτης! Ήδη αρκετοί ψάχνοντας στην αγορά εργασίας βρήκαν στην ιστοσελίδα της Motorola τη μοναδική αγγελία εργασίας που υπήρχε για την Ελλάδα. Εκεί διαβάζουμε ότι η Κρήτη θεωρείται από την εταιρεία ανεξάρτητο κράτος!
Δύσκολο να είναι λάθος από μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία της Αμερικής. Η Motorola δεν ασχολείται μόνο με κινητά αλλά γενικότερα με τηλεπικοινωνίες και είναι μια σημαντική για το Αμερικανικό κράτος εταιρεία.
Λίγες ώρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η εταιρεία απέσυρε την αγγελία.
Θυμίζουμε ότι ορισμένοι διαδίδουν… σκόπιμα ότι 2012 λήγει η συνθήκη της Κρήτης που λέει ότι το νησί προσαρτάται για 100 χρόνια στην Ελλάδα και με την πάροδο των 100 χρόνων οι πολίτες του νησιού θα ψηφίσουν για το εάν θέλουν να συνεχίσουν να είναι στο Ελληνικό κράτος! Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει…
Συγνώμη Λάθος…
Μετά την αγγελία που ήθελε την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος, η Motorola Solutions ζητάει συγνώμη για την εσφαλμένη αυτή αναφορά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας:
“Η Motorola Solutions θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την εσφαλμένη αναφορά στην Κρήτη σε δημοσιευμένη αγγελία της για θέση εργασίας.
Μόλις το σφάλμα αυτό (το οποίο οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος) περιήλθε σε γνώση μας, διορθώσαμε αμέσως τη σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα.
Η Motorola Solutions, ως εταιρία με παγκόσμια δραστηριότητα, ενεργεί με ακεραιότητα και σεβασμό προς την εθνική κυριαρχία των κρατών και τους εφαρμοστέους διεθνείς και τοπικούς νόμους και έθιμα.
Με τη συγκεριμένη  δημοσίευση δεν υπήρξε καμία πρόθεση εκ μέρους μας να προκαλέσουμε  κάποια ενόχληση και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη εάν οποιαδήποτε ενόχληση προκλήθηκε ως αποτέλεσμα ενεργειών μας.”
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Μεταξύ μας τώρα, ήταν ανθρώπινο λάθος ή απλά τα άτομα γνωρίζουν το μέλλον;
    Πολλές συζητήσεις γίνονται για την Κρήτη τελευταία και πολλά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)