Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ ΚΑΘΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Δύο πολεμικά πλοία ανοίχτηκαν στο Αιγαίο

Δύο πολεμικά πλοία του τουρκικού στόλου, δύο καταδρομικά και ένα πλοίο περιπολίας πέρασαν από τα στενά του Τσανάκκαλε καθοδόν ενώ πήγαιναν να ανοιχτούνε στο Αιγαίο. Μετά από το πέρασμα του ρωσικού πολεμικού πλοίου Λαντνί που κατευθύνεται στην Μεσόγειο, εντύπωση προκάλεσε πως σήμερα πέρασαν τα τουρκικά πολεμικά πλοία.Πρώτα πέρασε το πλοίο με κωδικό S-340 πλοίο TCG Preveze.

Το Preveze ακολούθησαν τα καταδρομικά με κωδικό P-331 TCG Kalkan, το πλοίο με κωδικό P-332 και ονομασία TCG Mızrak και το πλοίο περιπολίας με κωδικό P-338 και ονομασία TCG Yıldırım. Τα πλοία αυτά πέρασαν περίπου στις 10.00 και μια ώρα περίπου αργότερα πέρασε η φρεγάτα με κωδικό F-246 και ονομασία TCG Salih Reis.

Εφ. Χουριέτ 7-12-2011

Σχόλιο : Το βίντεο είναι στην διεύθυνση http://webtv.hurriyet.com.tr/2/25352/0/1/iki-savas-gemisi-ege-ye-


Τουρκικά νέα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)