Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ: «ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»

«Προσεύχομαι για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» εξήγησε ο ηγούμενος Εφραίμ στον μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο που μίλησε αποκλειστικά στο agioritikovima.gr
O Ιεράρχης  τον επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ
  στις φυλακές κορυδαλλού όπου παραμένει. Από την πλευρά του ο μητροπολίτης  είπε στον γέροντα Εφραίμ «μας διδάσκεται να έχουμε υπομονή και ελπίδα, ο θεός να  σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να σηκώσετε αυτό το σταυρό» Τον ηγούμενο Εφραίμ επισκέφθηκε σήμερα και ο μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agioritikovima.gr απο τη πρώτη στιγμή που ο γέροντας Εφραίμ βρέθηκε στη φυλακή ζήτησε να  ενημερωθεί που είναι η Εκκλησία .Ο Ηγούμενος παραμένει μόνος του στο κελί 2 της έκτης πτέρυγας των φυλακών, όπως ζήτησε ο ίδιος προκειμένου να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα.


Από: http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/4453-geronta-efraim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)