Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Εντείνεται το ενδιαφέρον των Ρώσων για την Ελλάδα. Επέστρεψε η επίσημη και πολυήμερη αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου από τη Μόσχα και τη Ρωσική Ομοσπ

Με την σαφή και συγκεκριμένη έκφραση του ενδιαφέροντος της Ρωσικής πλευράς για την Ελλάδα και με το άνοιγμα της «ατζέντας» για την εντατικοποίηση των κοινών δράσεων προς όφελος των Λαών των δύο χωρών, επέστρεψε η επίσημη αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, από την πολυήμερη επίσημη επίσκεψή της στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η επίσημη αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Σταύρο Βιτάλη, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αθανάσιο Χορταριά και τον επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜ κ. Στέργιο Πραπαβέση, συμμετείχε σε διεθνή ομάδα παρατηρητών των εκλογών πού έγιναν στη Νότια Οσετία την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα, προχώρησε σε σειρά επαφών με επιτελείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Μόσχα, με κεντρική «ατζέντα», την εντατικοποίηση των κοινών δράσεων, προς όφελος των δύο Λαών.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρέτησε την αποστολή της Ρωσικής αρμάδας, με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο Κουσνέτσωφ στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, ως παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή. Ακόμη, χαιρέτησε την απόφαση του Προέδρου Μεντβέντεφ, για εγκατάσταση του νέου συστήματος αντιπυραυλικού συναγερμού στο θύλακο του Καλίνινγκραντ, το οποίο ενεργοποίησε η Ρωσία παρουσία του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος μάλιστα μίλησε «για ένα πρώτο σημάδι που δείχνει ότι η χώρα είναι έτοιμη να απαντήσει με τον κατάλληλο τρόπο στις απειλές που αντιπροσωπεύει η αντιπυραυλική ασπίδα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη».

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία του Κινήματος, πρότεινε στη ρωσική πλευρά και έθεσε στο τραπέζι της διερεύνησης των προτεραιοτήτων για δράσεις «καλής θελήσεως» από την πλευρά των Ρώσων, τα εξής ζητήματα:

1. Την δημιουργία γραφείου υποστήριξης εξαγωγών ελληνικών προϊόντων προς την Ρωσική Ομοσπονδία, με εγγυοδοσία ρωσικής τράπεζας (factoring).

2. Την οργάνωση ειδικού γραφείου-επιτελείου από την ρωσική πλευρά, το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την υποστήριξη των διατροφικών προβλημάτων του ελληνικού Λαού, τα οποία εντείνονται ολοένα και περισσότερο λόγω της οικονομικής κρίσης την οποία προκάλεσαν οι τοκογλύφοι οι νεοταξίτες και οι εκπρόσωποί τους, που κυβερνούν τη χώρα.

3. Την έναρξη συζήτησης με το οικονομικό επιτελείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την προετοιμασία της διεθνούς προστασίας της δραχμής, με εγγύηση των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Ρωσίας, σε περίπτωση κατά την οποία οι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί αποφασίσουν να «σπρώξουν» την Ελλάδα στη δραχμή, με υποτίμησή της, σε ανεξέλεγκτα επίπεδα.

4. Την διασαφήνιση από την Ρωσική πλευρά των θέσεών της, στα εθνικά ζητήματα της Ελλάδας. Εδώ να προσθέσουμε πως η Ρωσική πλευρά έχει σαφή και σταθερή θέση για το Κυπριακό, ενώ εξεδήλωσε τη διάθεσή της να ερευνήσει τις πιθανότητες επαναπροσδιορισμού του ισχύοντος καθεστώτος στη Βόρεια Ήπειρο, με βάση το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας του 1914, το οποίο, τυπικά τουλάχιστον είναι σε ισχύ και προβλέπει ειδικό καθεστώς αυτονομίας στη Βόρεια Ήπειρο.

5. Την εξέταση όλου του πολιτικού πλαισίου διασύνδεσης της ιστορικής και φυσικής συμμαχίας Ελλάδας και Σερβίας. Μια συμμαχία η οποία όποτε διατυπώθηκε – όπως πχ στους Βαλκανικούς πολέμους – λειτούργησε προς όφελος της χώρας μας.

6. Την πολιτική στήριξη του Πατριωτικού Μετώπου, ως επίσημου μέλους-παρατηρητή πια της Ευρασιατικής Ένωσης, η οποία θα ενεργοποιηθεί στο επίπεδο των κρατικών οντοτήτων που την συναποτελούν, από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Να σημειώσουμε εδώ πως την παρουσία του Κλιμακίου του Πατριωτικού Μετώπου ως επίσημων Παρατηρητών στις εκλογές της Νότιας Οσετίας που έγιναν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, κάλυψαν όλα τα διεθνή, ρωσικά, ευρωπαϊκά και αμερικανικά ΜΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Τα οποία από ότι φαίνεται, παραμένουν αποφασισμένα να συμπλεύσουν με τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων που κυβερνούν την χώρα, «θάβοντας» κυριολεκτικά, τις σημαντικότατες αυτές δράσεις του Κινήματος. Την ίδια ώρα, συμμετέχοντας στον στρατηγικό σχεδιασμό εξαπάτησης του ελληνικού Λαού, παρουσιάζουν με κάθε τρόπο συγκεκριμένο «κωλοτούμπα» της αριστεράς αυτή τη φορά, στο «πετυχημένο» πρότυπο του «δεξιού κωλοτούμπα», ο οποίος κατάφερε να εξαπατήσει τον ελληνικό Λαό, κλέβοντας την ψήφο του και πουλώντας την στους τοκογλύφους. Έναν «απίθανο» και άεργο τύπο, με μηδενικό βιογραφικό, στον οποίο όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ και ο Τύπος, άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες τους και ο οποίος «εφευρέθηκε» ως ο νέος «μεσσίας», από το πουθενά, χτίζοντας το κενό περιεχομένου αλλά αποτελεσματικό επικοινωνιακό «τρύκ» του τύπου, «καλά τα λέει».

Η νέα απάτη του συστήματος στήνεται έξυπνα για μια ακόμη φορά και είναι στο χέρι του ελληνικού Λαού, να κρίνει και να αποφασίσει, ποιοι εργάζονται νυχθημερόν για λογαριασμό του και ποιοι ετοιμάζονται να παίξουν τον ρόλο του «μαξιλαριού», για να «πέσουν στα μαλακά» οι υπαίτιοι και οι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας μας και οι οποίοι θα έπρεπε κανονικά, να φιλοξενούνται εδώ και καιρό στον Κορυδαλλό.

Πατριωτικό Μέτωπο

www.pamet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)