Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η Δήμαρχος Βέροιας κάνει μήνυση εναντίον δημοσιογράφου με έξοδα του Δήμου

Να τσακίσουμε τα Σουλτανάτα του Μεσαίωνα τώρα.


Όλο και περισσότερο ακούγεται παντού ότι η όποια πολιτική χθές και σήμερα, ήταν και είναι συμπεριφορά συμμορίας. Όχι μόνο στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και κατά τόπους. Οι πολίτες ξέρουν την αλήθεια γιατί βιώνουν ακόμη τις όποιες πολιτικές. Χούντα, δοσίλογοι, Τσολάκογλου, συμμορία. Λέξεις που καθημερινά λέγονται δημόσια αλλά, κανείς δεν διώκει κανέναν. Λές και παραδέχονται ότι έτσι είναι. Ένα είναι βέβαιο. Συνθήκες, πρόσωπα, πολιτικές, δεν άλλαξαν στο παραμικρό. Σα να μην συμβαίνει τίποτε. Είναι τυχαίο άραγε που η τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι ένα από τα πρώτα «οικήματα» διαφθοράς; Ακόμη, τελευταία, πολλοί αγανακτισμένοι, καταγγέλλουν τα πάντα και γενικώς. Και στη Βέροια εκδηλώθηκαν αγανακτισμένοι. Όταν όμως πρέπει να βάλουμε το δάχτυλο στην πληγή, όλοι κοιτάζουμε αδιάφορα. Ακόμη δεν καταλάβαμε ότι απλά δεν ήρθε η σειρά μας. Και δεν θα έρθει αν λέμε καλά το ποίημα. Αν βγάλουμε τον σκασμό.

            Ε λοιπόν, κανένας μόνος του. Η αγανάκτηση, έχει αιτίες. Αν δεν τσακιστούν αυτές οι αιτίες, δεν θα αλλάξει ποτέ και τίποτα στην πατρίδα μας.   
Με συνοπτικές διαδικασίες που θύμιζαν «ειδικά δικαστήρια» άλλων εποχών και με αποφασιστικότητα φανατικού ιεροεξεταστή, κατόπιν εντολής «άνωθεν» τα μέλη της οικονομικής επιτροπής υπερψήφισαν την εισήγηση που έλεγε ότι ο Δήμος Βέροιας θα πληρώσει τη δικαστική δαπάνη σε αγωγή και μήνυση που θα κάνει η Δήμαρχος Βέροιας εναντίον του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καρολίδη!!!

    Είναι η δεύτερη φορά που ο Δήμος Βέροιας επιχορηγεί αγωγές κα μηνύσεις… Και οι δυο εναντίον του ίδιου προσώπου!!! 


Η κ. Δήμαρχος θα διεκδικήσει αποζημίωση 50.000 ευρώ, ποσό που θα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς!!! 

Η κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη θα κάνει αγωγή και μήνυση (με λεφτά του Δήμου πάντα….) για σχόλια που χαρακτήριζαν το Δήμο, «Σουλτανάτο» και για την…τσάντα που κουβαλούσε σε δημόσια εκδήλωση που συμμετείχε…(!!!!!)

    Το θέμα μπήκε ως έκτακτο(!!!!) στη συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής, με προφορική εισήγηση (!!!!)  και «επιχειρηματολογία» του ειδικού συνεργάτη της κ. Δημάρχου, του κ. Γιάννη Καπανίδη, Δικηγόρου, ο οποίος είπε ότι υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που θίγουν την κ. Δήμαρχο και αφορούν χαρακτηρισμούς για «σουλτανάτα» και «κοκκαλάκια που μαζεύει η Δήμαρχος στη τσάντα της»…

    Το εκπληκτικό είναι ότι κατά τη συζήτηση του θέματος ήταν παρών και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, βουλευτής Ημαθίας, Άγγελος Τόλκας ο οποίος όταν κλήθηκε να πει την άποψή του, προτίμησε να κοιτάζει το ταβάνι και απάντησε δια της σιωπής….

Το μήνυμα είναι κάτι παραπάνω από σαφές…. Όποιος τολμήσει να ασκήσει κριτική, θα διώκεται αμείλικτα!!! 

    Ο Δήμος Βέροιας της κ. Χαρίκλειας Ουσουλτζόλγου Γεωργιάδη και των συνοδοιπόρων της, επιστρέφει το χρόνο στην εποχή του μεσαίωνα και της «ιεράς εξέτασης»!!!!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τόσο επί της ουσίας, όσι και επι της διαδικασίας διαφώνησαν οι κ.κ. Νεστορόπουλος, Τσιούντας και Σουμπέκας, μέλη της μειοψηφίας.

Ο κ. Παυλίδης, της πλειοψηφίας αποχώρησε «εύγλωττα»…

    Αντίθετα έπραξαν στο ακέραιο το παραταξιακό τους καθήκον οι κ.κ. Δάσκαλος (δεν υπήρχε καιμιά αμφιβολία περί αυτου…), Τσαμήτρος (γνωστός και από την υπόθεση Παπαστεργίου…), Μωυσιάδης (άνευ άλλων σχολίων) και οι κ.κ. Βέτα Αρχοντάκη-Γεωργίου και Κώστας Βοργιατζίδης.

Ένας αγανακτισμένος Βεροιώτης.


(Εστάλη από αναγνώστη μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)