Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Δεν δίνουμε τις γυναίκες και τα παιδιά μας… για δανεικά!

Εκλέγουμε αδίστακτα τον έντιμο θάνατο από την ηθική ατίμωση!
Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη έχει πλέον ξεπεράσει και την πιο νοσηρή φαντασία. Μετά την «πατριωτική»(!) δήλωση της ευρωβουλευτού του κόμματος «Αν είναι να καεί η Ελλάδα να καεί για να υπάρξει μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη»(!) ήρθε ο αρχηγός, με την …  «σταθερότητα» των θέσεων που τον διακρίνει, να ρίξει την βόμβα:
Σε τηλεοπτική εκπομπή του κ. Παπαδάκη στις 13/12/2011 (απόσπασμα της εκπομπής είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο) ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην οικονομική δυσκολία της Ελλάδος έφερε ένα παράδειγμα από μία ταινία. Στην ταινία αυτή διάφοροι Πακιστανοί και άλλοι σύμμαχοι των Βρετανών μετά τη λήξη του 2ου Παγκοσμίου πολέμου μπαίνουν στην Ιταλία και «χαϊδεύουν» σεξουαλικά τα παιδάκια που στέκουν με τις μανάδες τους. Αυτές τα σπρώχνουν στις αγκαλιές των στρατιωτών κι όταν διερωτάται κάποια γυναίκα γιατί συμβαίνει αυτό το ανοσιούργημα, παίρνει σάν απάντηση ότι από το να δουν τα παιδιά τους νεκρά προτιμούν αυτό!...
Μετά την επαίσχυντη επιχειρηματολογία του ο  κ. Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ  προσπαθούσε να πείσει τον εμβρόντητο κ. Παπαδάκη ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή ακριβώς την κατάσταση της Ιταλίδας μάνας επειδή δεν έχει χρήματα!...
Οποία ύβρις!! Τίνος απόγονος είναι άραγε ο κ. Καρατζαφέρης; Είναι Έλληνας  και Χριστιανός αυτός;
Κι οι Σουλιώτισσες κ. Καρατζαφέρη με τη δική σας ηθική θα περνούσαν μια χαρά στα χαρέμια των Τούρκων!  Θα τρίζουν τα κόκκαλά τους όπως και τόσων άλλων στην ένδοξη Ελληνική ιστορία που δεν δέχθηκαν να ατιμαστούν, προτιμώντας έναν ένδοξο θάνατο. Πόσο μάλλον τώρα που η Πατρίδα μας πρέπει απλώς να απαλλαγεί από τους ξένους και ντόπιους αφέντες για να ορθοποδήσει.
Ντροπή κ. Καρατζαφέρη! Το μόνο θετικό είναι ότι πλέον, μετά το απροκάλυπτο ξετσίπωμά σας,  σας πήραν είδηση  οι Έλληνες πολίτες και μάλιστα οι ευσεβείς που σας ψήφησαν και λάκισαν και από σας και το ψευδεπίγραφο  τάχα χριστιανοπατριωτικό κόμμα σας.
Εμεις εδώ στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» παραμένουμε Ορθόδοξοι και Ελληνες γι’ αυτό εξακολουθούμε όχι μόνο να μην ενδίδουμε στους διαφόρους «κλόουν» που απαρτίζουν σήμερα την παγκόσμια πολιτική σκηνή αλλά και, όταν χρειασθεί,  εκλέγουμε αδίστακτα τον έντιμο θάνατο από την ηθική ατίμωση!
Μιχαήλ Ηλιάδης
Πρόεδρος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
http://www.koinwnia.com/

1 σχόλιο:

  1. Ἕνα σᾶς λέω μόνον, ἐάν γίνουν ἐκλογές, ἐσᾶς θά ψηφήσω καί πάλι, διότι διορθώθηκαν πάρα πολλά στό τελευταῖο διάστημα, καί ἐννοῶ πάνω στήν Χριστιανική ἠθική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)