Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Γερμανία: Μας κατηγορούν γιατί οι λαθρομετανάστες δεν περνάνε καλά! Ποιοί μας κατηγορούν; Οι Ναζί Γερμανοί.


το στρατόπεδο του Άουσβιτς.
 «Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη» Λένε ποιοί;οι Γερμανοί!!   Μπορούσαμε άραγε εμείς οι Έλληνες να πιστέψουμε Ότι έκαναν Σαπούνι τους κρατούμενους οι Γερμανοί ΝΑΖΙ;  Να τους βάζουμε στα τραίνα με προορισμό την Γερμανία. Εκεί έχουν Ιστορία στο πως ……να συμπεριφέρονται στους Λαθρομετανάστες. Είχαν τα στρατόπεδα Συγκεντρώσεων-ΑΟΥΣΒΙΤΣ- που τους έβαζαν στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ και τους έκαναν σαπούνι. Θα τους στείλουμε εκεί γνωρίζουν οι Γερμανοί τη μέθοδο επεξεργασίας σαπουνιού από ανθρωπους…. 
«Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη»: Αυτός είναι ο τίτλος της έκθεσης για την Ελλάδα που υπογράφεται από όλα τα γερμανικά κόμματα, με εξαίρεση την Αριστερά και επιτίθεται στην Ελλάδα γιατί δεν … φροντίζει όσο πρέπει τους λαθρομετανάστες που εσβάλουν καθημερινά στην χώρα και έχουν δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας σε όλα τα κέντρα φιλοξενίας τους. 
Η έκθεση – ύβρις για την Ελλάδα,  παρουσιάστηκε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο και το θέμα πρόκειται να  συζητηθεί και να ψηφιστεί το βράδυ της Πέμπτης στη γερμανική Βουλή.
Έλλειψη ζεστού νερού και θέρμανσης, πλημμελής ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κελιά στα οποία στριμώχνονται δεκάδες άτομα και σε πολλές περιπτώσεις κακομεταχείριση των προσφύγων από τους αστυνομικούς, είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που αναφέρονται στην έκθεση.
Αντιπροσωπεία βουλευτών επισκέφτηκε μάλιστα την Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2011 και έκαναν λόγο για πραγματικά «σοκαριστικές» καταστάσεις.
«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν τέτοιες φρικτές συνθήκες κράτησης σε μια χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής και επικεφαλής της αντιπροσωπείας

το στρατόπεδο του Άουσβιτς.
.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)