Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο της "εχθροπάθειας" ζητά η Δ.Α.


Το πρώτο κόμμα, που τοποθετείται και μάλιστα ορθότατα, για το άθλιο κατασκεύασμα που φέρνουν στη Βουλή, είναι η Δημοκρατική Αναγέννηση. Για να δούμε, τι στάση θα τηρήσουν τα άλλα κόμματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.:

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που διακηρύσσει ότι τάχα αποβλέπει στην καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας είναι Δούρειος Ίππος κατάλυσης του θεμελιώδους συνταγματικού δικαιώματος της Ελευθερίας του λόγου. Η μεταφύτευση στη χώρα μας των διατάξεων του διαβόητου γαλλικού νόμου Γκεσσό με τις οποίες ποινικοποιείται η «εκμηδένιση της σημασίας ιστορικών γεγονότων» και κατασκευάζεται η.. κερκόπορτα της «πρόκλησης εχθροπάθειας», ανοίγουν το δρόμο για την επιβολή μιας βάναυσης λογοκρισίας που θυμίζει άλλες εποχές και άλλους τόπους. Να αποσυρθεί τώρα το επίμαχο νομοσχέδιο.


τα χάλια

1 σχόλιο:

  1. Δε λέω, ...αλλά λέω:
    Γιατί άργησε τόσο ο Παπαθεμελής που είναι τόσο ενήμερος και ευαίσθητος σε παρόμοια θέματα;

    Οι άλλοι, οι εκτός Βουλής τι λένε; Κανείς δεν το πήρε πρέφα; ασχολούνται μόνο με τις δανειακές συμβάσεις, ή φοβούνται το γνωστό μότο: οι "ελληναράδες" = ρατσίστε, "πολυπολυτισμικοί" = προγκρεσίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)