Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ακρωτηριασμός γεννητικών οργάνων σε μικρά κοριτσάκια! Αφιερωμένο στους πολέμιους του Χριστιανισμού! ΒΙΝΤΕΟ. Προσοχή πολύ σκληρές σκηνές!




ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Το βίντεο είναι πολύ σκληρό και παρόλο που σοκαριστήκαμε, αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε. Η αλήθεια πολλές φορές είναι τόσο σκληρή που δεν αντέχεται, αλλά δεν παύει να είναι η πραγματικότητα που πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε. Ο εγκλωβισμός μας σε έναν ονειρικό κόσμο είναι ουτοπία.
Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά βίντεο με θανάτους γυναικών (δια λιθοβολισμού), θανάτους παιδιών και ακρωτηριασμούς, σκηνές απανθρωπιάς και βίας και αναρωτιόμαστε αυτοί οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα (τερατουργήματα) εκτελούν τον λόγο του θεού τους; ποιος θεός θα έλεγε να χρησιμοποιούν βία και να στερούν την ελευθερία ακόμα και την ίδια την ζωή των συνανθρώπων τους; Ένα θέμα που θα μπορούσε να αναπτυχθεί σε δεκάδες σελίδες, αλλά για εμάς τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα επεξηγήσουμε ...
Με αφορμή αυτό το θέμα, - το οποίο φυσικά είναι απαράδεκτο - θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σ’ένα γενικότερο φαινόμενο που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό και το οποίο είναι η άμβλυνση της εχθρότητας μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων.
Ανατρέχοντας το διαδίκτυο παρατηρούμε ότι παρουσιάζονται κατά καιρούς ποικίλες αναρτήσεις σε ελληνικά και όχι μόνο ιστολόγια που παρουσιάζουν ακραίες θρησκευτικές ή/και κοινωνικές καταστάσεις όπως η κλειτοριδεκτομή. Tέτοια φαινόμενα έχουν φυσικά πολύ άσχημο αντίκτυπο και δημιουργούν έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα στις θρησκείες. Το ζητούμενο κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου δεν είναι να δημιουργήσει αντιπαλότητα, αλλά να κατανοήσει τα βαθύτερα αίτια και να αντιδράσει σε αυτά.
Περιπτώσεις κλειτοριδεκτομής υπάρχουν σε περιοχές που η παιδεία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Αυτό από μόνο του δηλώνει κάτι.
Ένας νοήμων μουσουλμάνος με ουσιαστική παιδεία δεν επιτρέπει τέτοιες πρακτικές στα παιδιά του. Ακόμα κι αν δεχθεί την περιτομή κατανοεί απόλυτα τη διαφορά της από την κλειτοριδεκτομή.
Με το σχόλιό μας αυτό προσπαθούμε να αναδείξουμε μια απάνθρωπη και απαράδεκτη πρακτική και παράλληλα να προβληματιστούμε πέρα απ’αυτή την πρακτική ανοίγοντας λίγο ακόμα τους ορίζοντες της σκέψης μας.
------------------------------------------------------------------------

Τι να γράψεις και τι να πείς όταν ακόμη και σήμερα γίνονται αυτά τα πράγματα! Όταν ακόμη και σήμερα ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα από μικρά κοριτσάκια γιατί "έτσι λέει" η θρησκεία τους!
 
Προσοχή πολύ σκληρές σκηνές... 
Όχι μικρά παιδιά στον υπολογιστή! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




Το βίντεο το είδαμε στο medicalvideos.us με ημερομηνία "ανεβάσματος" τον 8ο του 2010!


ΠΗΓΗ: http://www.epirus-ellas.gr/2011/01/blog-post_4845.html

5 σχόλια:

  1. Εξίσου θα θύμωνα αν ο τίτλος της ανάρτησης ήταν: "αφιερωμένο στους χριστιανούς".

    Δεν είναι δυνατόν η πράξη που γίνεται από ανθρώπους στο όνομα μιας ιδέας να χαρακτηρίζει την ίδια την ΙΔΕΑ.

    Ας καταλάβει το λάθος του αυτός που έγραψε τον τίτλο. Μόνο πολώσεις δημιουργεί. Εξάλλου, ας εξετάσει, μήπως αυτοί που διχάζουν ή αποβλακώνουν τους χριστιανούς, κάνουν το ίδιο και στους μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μας φίλε "Ανώνυμε" δυστυχώς αυτές οι πράξεις δείχνουν την κουλτούρα και τα έθιμα κλειστών κοινωνιών που οι "άγραφοι νόμοι" τους ευρίσκονται ευτυχώς σε τοπικό επίπεδο. Δεν αποδεχόμαστε καμία βία σε αθώα πλάσματα και πάντα θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία και το δίκαιο όπου και αν αυτό βρίσκεται. Ζούμε σε έναν πλανήτη που επικρατεί η αδικία, ας προβληματιστούμε λίγο για τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω μας και ας σπάσουμε τον τοίχο της αδιαφορίας και της αποξένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ' όσα λέτε, δεν διαφωνούμε καθόλου.
    Ο αρχικός Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαχειριστά, λες "Ζούμε σε έναν πλανήτη που επικρατεί η αδικία". Προφανώς.
    Είναι παρατραβηγμένο να ρωτήσουμε "Ποιός Φταίει";
    Αν οι "αγορές" στο οικονομικό ζήτημα έχουν ονοματεπώνυμο, προφανώς θα έχουν και όσοι -ύπουλα δρώντας- αποχαυνώνουν και παρασέρνουν τις κοινωνίες. Εκτός κι αν είναι όλα τυχαία και προέκυψαν απρόκλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ "forye", τίποτα δεν είναι τυχαίο, το ιδανικό θα ήταν οι άνθρωποι που απαρτίζουν τις κοινωνίες να μπορούσαν να έχουν δικιά τους άποψη και τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μην γίνονται υποχείρια ορισμένων και να μην παρασύρονται σαν τα πρόβατα προς την σφαγή.
    Υπάρχουν όμως και αξίες που θα έπρεπε να μην αγνοεί κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)