Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ - ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ!


Το ΣΤΕ απέρριψε τις θέσεις των υποστηρικτών του νόμου περί ιθαγένειας και η οριστική εκδίκαση θα γίνει στις 19-1-2012.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι οτι ο δικηγόρος του δημοσίου δεν είχε ιδέα για τα νούμερα των αλλοδαπών στη χώρα μας ούτε και το πόσοι θα δικαιούνται να κάνουν αίτηση χορήγησης ιθαγένειας αφού τα δεδομένα για το ποιοί είναι νομιμοποιημένοι ή όχι αλλάζουν διαρκώς.


Αν το ΣτΕ αφεθεί ΕΛΕΥΘΕΡΟ να αποφασίσει βασιζόμενο στα επιχειρήματα των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, είναι βέβαιο πως θα κρίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ το σχετικό νόμο - τερατούργημα: Πολύ φοβόμαστε όμως πως θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση ώστε να μη γίνει κάτι τέτοιο...

Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στον δικηγόρο Γιάννη Ανδριόπουλο, καθώς και τους συλλόγους πολιτών που προσέβαλαν νομικά τον λαθρονόμο και δίνουν τον δικό τους τιτάνιο αγώνα εναντίον του αφελληνισμού της Πατρίδας μας, εναντίον όλων και αφημένοι κυριολεκτικά στη μοίρα τους από το πολιτικό κατεστημένο, ακόμα και από κάποιους "μεταναστοφάγους" με...υπογραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)