Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Palo.gr: Η πληρέστερη Ελληνική μηχανή αναζήτησης ειδήσεων.

Τετάρτη 12/10/2011

Palo.gr: Η πληρέστερη Ελληνική μηχανή αναζήτησης     ειδήσεων

Μόνο στο palo. gr συγκεντρώνονται και ομαδοποιούνται καθημερινά πάνω από 1.150 sites και 7.000 blogs

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του palo.gr σε δημοσιογράφους και συνεργάτες από τον εμπνευστή του και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, κ. Παναγιώτη Τσαντίλα. Mε σύγχρονη εικόνα και ταυτότητα, το palo.gr αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας αποτελεί σήμερα την πληρέστερη ελληνική μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, με πρωταρχικό στόχο να αναδειχθεί σε ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους επιζητούν άμεση, γρήγορη και ταυτόχρονα σφαιρική ενημέρωση για όλα τα θέματα. Η μοναδικότητα του palo.gr έγκειται στη δυνατότητα να συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση και να ομαδοποιεί πάνω από 30.000 ειδήσεις και posts που έχουν αναρτηθεί σε περισσότερα από 1.150 sites και 7.000 blogs. Επιπλέον, καθημερινά το περιεχόμενο πλαισιώνεται από φωτογραφίες, video, αλλά και σχόλια αναγνωστών του palo.gr.

Η πολιτική, η οικονομία, οι επιχειρήσεις, ο αθλητισμός, τα τοπικά νέα από την ελληνική περιφέρεια, τα δρώμενα από το χώρο της ψυχαγωγίας, το αυτοκίνητο, καθώς και θέματα που ενδιαφέρουν το ανδρικό αλλά και το  γυναικείο κοινό, είναι ορισμένα μόνο παραδείγματα της πληθώρας των κατηγοριών που καλύπτει  σήμερα το  palo.gr.
Το περιβάλλον της ιστοσελίδας διευκολύνει τους επισκέπτες να ενημερωθούν σφαιρικά για όλες τις ειδήσεις που εμφανίζονται στο ελληνικό διαδίκτυο, καθώς κάτω από κάθε θεματική ενότητα αναγράφεται πόσα και ποιά sites, blogs, multimedia έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, πόσα σχόλια έχουν γίνει, αλλά και πόσες απόψεις έχουν γραφτεί σχετικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλες οι ειδήσεις ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά και αυτόματα ιεραρχούνται και κατηγοριοποιούνται σε θεματικές ενότητες μέσω αλγορίθμων, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία εξόρυξης γνώσης.
Επιπλέον, το palo.gr προσφέρει  στα εγγεγραμμένα μέλη του προσωποποιημένη (personalized) ενημέρωση σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα τους παρέχει την υπηρεσία  αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email.
Με αφορμή την παρουσίαση του palo.gr ο κ. Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: «Το palo.gr έρχεται να καλύψει την ανάγκη του αναγνώστη για άμεση, γρήγορη και ταυτόχρονα σφαιρική ενημέρωση. H ιδέα της συγκέντρωσης και ομαδοποίησης όλων των ειδήσεων σε ένα site πιστεύουμε ότι ανταποκρίνεται σε αυτό το στόχο. Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε υπερήφανοι, που μετά από εντατικές προσπάθειες, βελτιστοποιήσαμε την υπηρεσία, ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε στο κοινό την πληρέστερη Ελληνική μηχανή αναζήτησης ειδήσεων».
Στα άμεσα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται νέες μοναδικές για την Ελλάδα δωρεάν αλλά και συνδρομητικές υπηρεσίες και συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια με στόχο την επέκταση του palo.gr εκτός των ελληνικών συνόρων.

Για  περισσότερες πληροφορίες:
Παναγιώτης Τσαντίλας
Διευθύνων Σύμβουλος
The new|s reading experience
M:+30 6944 9444 81
Ε: pt@palo.gr
S: tsantilas00


Για την ΠΑΛΟ ΜΕΠΕ
H ΠΑΛΟ ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008 με κύριο σκοπό την ανάπτυξη υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στο διαδίκτυο. Τον Απρίλιο του 2009 ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία της πρώτης ελληνικής μηχανής  αναζήτησης ειδήσεων, του palo.gr. Τον Σεπτέμβριο του 2010 εξαγοράσθηκε το σύνολο των εταιρικών μεριδίων από τον κ. Παναγιώτη Τσαντίλα και έτσι η εταιρία έγινε Μονοπρόσωπη ΕΠΕ. Το palo.gr αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της εταιρίας και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πελατολόγιο που  περιλαμβάνει εταιρίες από τους κλάδους των ασφαλιστικών, τηλεπικοινωνιών, τραπεζών,  υπηρεσιών, λιανικού εμπορίου, αερομεταφορές κτλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)