Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ;

Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου.
Ο γιός της όμως, πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB (Διεθνές Μπακαλορεά).


Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
  1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο... Δημόσιο Σχολείο.
  2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.

Ποια είναι αυτή η μητέρα;

Μα η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας Δια Βιου Μαθησης και Θρησκευμάτων, που  υπεραμύνθηκε στη Βουλή το Δημόσιο Σχολείο και Πανεπιστήμιο !!   

Υπενθύμιση...  Το 2001 είχε προτείνει την Αγγλική γλώσσα σαν πρωτεύουσα  γλώσσα της Ελλάδος και μετά την Ελληνική  (για αυτό και έγινε υπουργός παιδείας....)
(Εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)