Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ηλίας Μαρκόπουλος: Πατριωτικό κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες!


Η κυβέρνηση του κατ’ όνομα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του παρά φύση πρωθυπουργού Βαγγέλη Βενιζέλου συνεχίζει να ανακοινώνει μέτρα και να εμπαίζει τους πολίτες της Ελλάδας λέγοντάς τους πως το κάνει για τοκαλό τους!

Μέτρα, μέτρα και ξανά μέτρα. Και το έλλειμμα μεγαλώνει, το χρέος γίνεται μεγαλύτερο και η διεθνής αξιοπιστία της χώρας καθημερινά κατακρημνίζεται. Ο λόγος, φυσικά, είναι απλός. Ανίκανοι κυβερνήτες που θέλουν να κρύψουν συμφωνίες που υπέγραψαν, δεν μπορούν να εμφανιστούν ως αξιόπιστοι ούτε στους εκβιαστές, αλλά ούτε και στους πολίτες της χώρας που εκτελούν ως άριστα εκπαιδευμένοι οικονομικοί δολοφόνοι.
Η παραβατικότητα της ανθυποκυβέρνησης της τρόικας έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο και συνεχίζει απροκάλυπτα να βιάζει τους νόμους αλλά και την κοινή λογική. Ωχριούν οι διεθνείς δικτάτορες μπροστά στην καταστροφική μανία της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία σε δύο μόλις χρόνια κατόρθωσε να διαλύσει ένα κράτος, να βγάλει στο σφυρί μία ολόκληρη χώρα και να εκθέσει στον μέγιστο βαθμό την τιμή και την υπόληψη όλων των Ελλήνων πολιτών.
  • Μήπως ήρθε η ώρα να τους πάρουμε εμείς, οι πολίτες, τα μέτρα και να τους στείλουμε εκεί όπου ο νόμος απαιτεί;
  • Μήπως, επιτέλους, πρέπει εμείς οι πολίτες να κινηθούμε ως πολιτικά όντα και να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική μανία των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας;
  • Μήπως ήρθε η στιγμή που πρέπει να συσπειρωθούμε απέναντι στο κοινό για όλους μας κίνδυνο που απειλεί να μας εξαθλιώσει και να μας μετατρέψει σε σύγχρονους σκλάβους της παγκοσμιοποίησης;
  • Μήπως επιτέλους, πρέπει να σταθούμε απέναντι στο θηρίο που απειλεί να μας κατασπαράξει ως έθνος, να μας υποδουλώσει ως λαό και να μας συνθλίψει ως πολίτες;
Η Νέα Ελλάδα είναι εδώ και περιμένει όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούν μαζί της στον πόλεμο που άνοιξαν κατά των Ελλήνων οι ανθυποκυβερνήτες και θλιβεροί ανιστόρητοι μισέλληνες.

Η Νέα Ελλάδα, η κίνηση απλών πολιτών που μετουσιώθηκε σε δημοκρατικό – πατριωτικό κόμμα που πρώτιστο μέλημα και στόχο έχει την διαφύλαξη του Συντάγματος και των δικαιωμάτων των πολιτών, την εφαρμογή των νόμων και την παραδειγματική τιμωρία των σύγχρονων νενέκων, την διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας, τολμά να σηκώσει ανάστημα και να κοιτάξει κατάματα τους πρωταίτιους και εκτελεστές του σχεδίου καταστροφής της πατρίδας, υποσχόμενη πως τον τελευταίο λόγο για όλους και για όλα θα τον έχει ο Ελληνικός λαός.

Καλούνται οι Έλληνες να στηρίξουν έμπρακτα με την παρουσία τους εκείνους τους αγώνες που μόλις τώρα ξεκινάμε προκειμένου να τσακίσουμε την αθλιότητα και την ανηθικότητα. Η Ελλάδα αξίζει πολλά περισσότερα από όσα οι άρπαγες σήμερα την κοστολογούν. Και η αξία της πατρίδας μας δεν μεταφράζεται σε χρήματα, ούτε σε εξουσίες. Εκείνοι που άνοιξαν τον πόλεμο, πολύ σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν την άγνοιά τους να προκαλέσουν τον Ελληνικό λαό. Τότε θα διαπιστώσουν πως το τίμημα της άγνοιάς τους κοστίζει πολύ περισσότερο από τον βραβευμένο δοσιλογισμό τους.

Η κορύφωση του δράματος μίας νέας Εθνικής Καταστροφής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Εδώ που φθάσαμε πατριώτες δεν χωράνε πλέον άλλοι συμβιβασμοί και αναβολές.

Το διεφθαρμένο και σάπιο παλαιοκομματικό, πελατοκεντρικό σύστημα της δήθεν μεταπολίτευσης που βασίστηκε στη λεγόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου», καταρρέει υπό το βάρος των πολιτικών του επιλογών με τις οποίες πτώχευσαν τον λαό και υποθήκευσαν την πατρίδα.

Πολιτικοί απατεώνες, κλέφτες, ψεύτες και προδότες, καπηλεύθηκαν τα οράματα του λαού για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι γελοίοι γελοιοποίησαν τους πάντες και τα πάντα.

Το "ψωμί - παιδεία - ελευθερία" μετατράπηκε σε "εξουσία - ληστεία και λεφτά στην Ελβετία".

Τριάντα έξι ολόκληρα χρόνια απάτη, λεηλασία και προδοσία του λαού και της πατρίδας.

Η πατρίδα στον γκρεμό και ο λαός σε απόγνωση στους δρόμους.

Οι χρεοκοπημένοι πολιτικάντηδες μας οδηγούν σε μία νέα εθνική καταστροφή.

Οι κλητήρες του διεθνούς τραπεζικού συστήματος.

Οι μεσίτες των τοκογλύφων, οι φραγκοραγιάδες υπάλληλοι των πολυεθνικών εταιρειών, ξεπουλάνε πατρίδα και λαό.

Φτάνει πιά!

Αφεντικά σε αυτόν τον τόπο είμαστε μόνον εμείς οι πολίτες και όχι οι νονοί, τα λαμόγια και οι προστάντζες.

Υπάρχει άλλη λύση.

Υπάρχει άλλος δρόμος.

Υπάρχει η νέα πολιτική δύναμη, η Νέα Ελλάδα.

Αυτός ο δρόμος είστε εσείς, εμείς και όλοι οι Έλληνες πατριώτες.

Ο δρόμος της εθνικής αξιοπρέπειας, της Ελληνικής λεβεντιάς και του φιλότιμου.

Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να έρθουν μαζί μας για να χτίσουμε μαζί τη νέα Ελλάδα, τώρα πριν να είναι πολύ αργά.

Η μόνη λύση είναι να μιλήσει ο λαός τώρα.

Όσο για τους οικονομικούς τρομοκράτες μας και εκείνους που ονειρεύονται να θέσουν την πατρίδα μας υπό την πλήρη κατοχή τους, Άγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζί και τα άλλα διεθνή λαμόγια, που είναι φονιάδες λαών, οικονομικοί δολοφόνοι, τοκογλύφοι, υπηρέτες και συνεργάτες τραπεζιτών, αλλά και προς τα ντόπιους συνεργάτες τους, τους προειδοποιούμε ότι:

Το κίνημα της "Νέας Ελλάδας" δεν αναγνωρίζει καμία από τις πράξεις της κατοχικής κυβέρνησης των δοσίλογων και της Βουλής της Εθνικής Ντροπής.Διαβεβαιώνουμε τον Ελληνικό λαό και δεσμευόμαστε ότι θα επαναφέρουμε τα πάντα στην πρότερη κατάσταση, με έναν νόμο που θα καταργεί αυτόματα κάθε πράξη νομοθετική ή άλλη που ελήφθη από τις 4/10/2009 και μετά.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 
Πρόεδρος της Ιδρυτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

(Εστάλη από   
http://logioshermes.blogspot.com )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)