Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΙΩΝΕΣ!


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΙΩΝΕΣ!

Από την εποχή των Ούννων και τωνΒησιγότθων και τον Τριακονταετή Πόλεμο(ιστορική φάρσα: μετά την ίδιας διάρκειας Ειρήνη η Αθήνα του Περικλήέφτασε στην ύψιστη ακμή του Χρυσού Αιώνα), μετά από τον Μέττερνιχ(Klemensvon Metternich) και τους 2 πολέμους και ως σήμερα οι Γερμανοί είναι κατσαπλιάδες,πλιατσικολόγοι και μηχανές ολέθρου…Γουρούνια δίποδα! 
Οι Βησιγότθοι πρώτοι έκλεψαν από τον Παρθενώνα. Ο Μέττερνιχ(ίνδαλμα Kissinger) αντιτίθετο, ως αρχηγός της Ιεράς Συμμαχίας, στα επαναστατικά κινήματα(Γαλλική και Ελληνική Επανάσταση και στην αλλαγή που αυτές έφεραν στην Ευρώπη) και στον Καποδίστρια(υπ.εξ. θα λέγαμε με σημερινούς όρους του τσάρου και Ο ΜΟΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ, όχι τοποτηρητής, της Ελλάδας-γι’ αυτόδολοφονήθηκε-). 
Οι Βαυαροί επί Όθωνα(η σύζυγός του Αμαλία, Γερμανίδα, δεν είχε και πολύ εκτίμηση στους «βαρβάρους» για τα γούστα της Έλληνες) έφεραν το μνημόνιο του 1843 αλλά και την 3η Σεπτεμβρίου 1843. Ο Α’ Παγκόσμιος άρχισε λόγω του μεγαλοϊδεατισμού του κάιζερΓουλιέλμου Β’ (πατέρας βασίλισσας Φρειδερίκης-γνωστή για την ανάμειξη του παλατιού στην πολιτική ζωή το 1950-60 και την «σωτηρία» πολλών παιδιών από τον κομμουνισμό με το«παιδομάζωμά» της μετά τον Εμφύλιο-). 
Ο Κωνσταντίνος Α’ Γκλύξμπουργκ της Ελλάδας (παππούςτέως), γερμανόφιλος και σύζυγος Γερμανίδας πριγκίπισσας(βασίλισσα Σοφία), είναι μια από τις αιτίες του Εθνικού Διχασμού. Στην Μικρασιατική καταστροφή η Γερμανία βοήθησε τον Κεμάλ(οHitler «δανείστηκε» από αυτόν στοιχεία) στα στρατιωτικά θέματα. 
Ο Β’ άρχισε επειδή οι Γερμανοί δεν ήθελαν να πληρώσουν τις αποζημιώσεις(συνθήκη των Βερσαλλιών, 1920) που τους επιβλήθηκαν για τα κατοχικά δάνεια και τα κλεμμένα αρχαία(η τελευταία φράγκικη λείααρχαιοτήτων). Ήταν ταπεινωμένοι και θυμωμένοι και ήρθε και η ύφεση του 1929-30. 
ΟΧίτλερ(Hitler) ήθελε εξιλαστήριο θύμα και αποδιοπομπαίο τράγο για να επικρατήσει στηνΕυρώπη αρχικά και πάτησε στα συναισθήματα των Γερμανών(προπαγάνδα). H ΕΕ (όχι αυτή που θέλουμε εμείς, αλλά μάλλον, μακάρι να κάνω λάθος, αυτό που ΑΚΟΜΑ θέλει η καγκελάριος της Γερμανίας) ήταν ένα από τα οράματά του(αναφορές Goebbels(Γ. Γκέμπελς)). Σκηνοθέτησε την«Νύχτα των Κρυστάλλων» και έριξε την ευθύνη στους Εβραίους(ενώ υπήρχαν τέτοιοι και ανάμεσα στους ναζί!). 

Χώρισε το ανθρώπινο είδος σα μπύρες(!), σε ανωτέρους(Αρία Φυλή) και ουσιαστικά μιάσματα(Εβραίοι, γκέι, τσιγγάνοι). Τους έστειλε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης καιμαρτύρησαν από τα πειράματα “γιατρών” τύπου Γ. Μένγκελε(JMengele). Στην Ελλάδα έκανε τοπλιάτσικο της ζωής του. Και όσοι αντιστέκονταν το πλήρωναν τα χωριά και οι πόλεις και άμαχοι. Πείνα, κακουχίες, ολοκαυτώματα... Η Ακρόπολη(που την απαίτησε η «ενάρετη» Γερμανία εν έτει 2010) βεβηλώθηκε με την σβάστικα(η μεγαλύτερη βεβήλωση μετά τον «λόρδο» Έλγιν).
Μετά τον πόλεμο η χώρα αναπτύχτηκε βιομηχανικά λόγω των μεταναστών που οι Γερμανοί, ειδικότερα τους Έλληνες gastarbeiters, αποκαλούσαν στην καλύτερη “βρωμοέλληνες”. Εκβίαζαν τις ελληνικές(;) κυβερνήσεις με αποκορύφωμα την υπόθεση Μαξ Μέρτεν(Max Merten)(ο ναζί που έστειλε τους Eβραίους της Θεσ/κης στα στρατόπεδα και μετά τον πόλεμο-γλύτωσε την τιμωρία, όπως πολλοί- ήρθε στην πόλη διακοπές!) που τέλειωσε με την υποχώρηση του Κων/νου Καραμανλή για να πάρει δάνειο η Ελλάδα από την Δ. Γερμανία(1958)! Η Γερμανία ως το 1991 έλεγε ότι είναι χωρισμένη και θα ξεπληρώσει τα δάνεια όταν ενωθεί. Από το 1991 δεν υπάρχει δικαιολογία αλλά αλισβερίσια για να μπαίνουν μίζες από πολυεθνικές(πχ. SIEMENS) και εταιρείες εξοπλιστικών σε κατάλληλες τσέπες(κυρίως πράσινες). Αντί να τα δώσει για να τελειώσει το θέμα έθεσε ορό στο μνημόνιο(άρθρο 7) να μην μπορεί να τα ζητήσει τα δανεικά στον Αδόλφο η Ελλάδα(που δεν θα τα ζητήσει ο ΓΑΠ με τίποτα! χ** κιόλας για το θέμα). 
Τηνμάχη της Κρήτης και το Δίστομο η Μέρκελ(Merkel) τα ξέρει(;) αλλιώς(το νησί την ενδιαφέρειπάντως). Στην 1η είπε δεν ήταν Κρητικοί και την σφαγή στο 2ο την ονομάζει(οι γερμανοί νομικοίστην Χάγη) “ατυχή συμβάντα”. Η Γερμανία δεν άφησε ποτέ την “ανωτερότητά” της καικατάντησε την Ευρώπη φέουδο και την Ελλάδα τσιράκι της. 
Ένας γερμανικής καταγωγής Βαυαροεβραίος μισέλληνας είναι ο Henry Kissinger(Κίσινγκερ) ή Heinz Alfred Kissinger. Πρ. υπ. Εξ. των ΗΠΑ, μέλος επίλεκτο της Bilderberg(λέσχη παρανοϊκών, και Εβραίων ελληνοφώνων, που θέλουν να ελέγξουν με μαριονέτες «κυβερνήτες» και στελέχη οργανισμών την γη και την ανθρωπότητα, στα βήματα του ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ, Βαυαρικής ακριβέστερα, έμπνευσης Τάγματος των Πεφωτισμένων και λοιπών μυστικών κοινοτήτων) και υπεύθυνος όσο η Τουρκία για την εισβολήκαι κατοχή της Κύπρου. Ναζιστικών φρονημάτων είναι και ο περιβόητος George Soros(Τζ. Σόρος), από τους χειρότερους τοκογλύφους και δυνάστες της εποχής μας. Τώρα στην κρίση για να περάσει η “λύση”(τελική;) της Μέρκελ για την Ελλάδα και την ΕΕ, χρειαζόταν πάλι ένας αποδιοπομπαίος τράγος. Βρέθηκε στους Έλληνες. Έτσι άρχισε η πρωτοφανής επίθεση με τα εξώφυλλα(FOCUSBILDSPIEGEL) και τις αβάσιμες και στηριγμένες σε στερεότυπα απόψεις για τους Έλληνες. Επίθεση που συνοδεύτηκε με προσβολή ως και στην Ακρόπολη και την σημαία και τα νησιά(Κέρκυρα πχ.). Επίθεση που άρχισαν και οι παραδοσιακοί σύμμαχοι της Γερμανίας στην ΒΔ Ευρώπη. Η “κυρία” Merkel χώρισε την “ενωμένη” Ευρώπη σε “κάλους” βόρειους και “κακούς” νοτίους(που από αυτούς παρασιτικά ευημερούν οι βόρειοι και στην άγνοια τους και αδιαφορία τους για τον άλλο βασίστηκε η επιτυχία της μερκελικής προπαγάνδας). Οικονομικός εθνικισμός και νεοναζισμός ονομάζεται αυτό. Πάλι με γερμανική ευθύνη η Ευρώπη είναι διαιρεμένη και η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και πολιτική(ηγέτης πουθενά σ’ αυτή) και ηθική. Το Τείχος, που χώρισε τον κόσμο όλο στον Ψυχρό Πόλεμο, είναι ακόμα στο μυαλό των Γερμανών, όπως δυστυχώς και ιδέες για εκδίκηση στους Έλληνες για την Αντίστασή τους το 1940 και ευχαρίστηση για την τραγωδία που περνάει η χώρα ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ 90% του ΓΑΠ και με συμβολή της κυβέρνησης Μέρκελ, Σόιμπλε(WShaeuble), Φ. Ρέσλερ(PRoesler) που παραπαίει(ήττες και πανωλεθρία στις τοπικές εκλογές) και σκληραίνει την στάση της απέναντι στην Ελλάδα για να επιβιώσει. Χρόνια είχε να απαιτήσει “ηγέτης” νησιά, ήλιο και μνημεία ως ενέχυρα, υποθήκες και εγγύηση για “βοήθεια”
Χρόνια, από τον Χίτλερ, η Ελλάδα χωρίστηκε-ή ετοιμάζεται να χωριστεί- σε “οικονομικές ζώνες” «επενδύσεων» ή να αναπτυχθεί με βάση τοανατολικογερμανικό μοντέλο(άλλη ιδέα για την ελληνική(;) οικονομία ραμμένη και κομμένη στα μέτρα της καγκελαρίου, καθότι Ανατολικογερμανίδα με νόστο, όπως πολλοί συμπατριώτες της, για την χαμένη πια πατρίδα). Πλέον η κοιτίδα και λίκνο της δημοκρατίας(βιασμένη όσο η Ελλάδα) είναι υπό κηδεμονίαομηρείαδιεθνή έλεγχοκατοχήπροτεκτοράτο και αποικία, χωρίς σχεδόν καθόλου εθνική κυριαρχία και απειλούμενη, σύνηθες πια, από την Τουρκία(και η Κύπρος), με Γερμανό κυβερνήτη(Horst REICHenbach, ελληνιστί Χόρστ ΡΑΙΧενμπαχ, όπως Ράιχ(Γ’παλιά, τώρα Δ’)) και δωσίλογη «κυβέρνηση» ανδρεικέλων. Η χώρα του Ρήνου, έφτασε στο σημείο να θεώρει την πρόσφορα του Διεθνούς Ερυθρού σταυρού σε 17 εκ. απόρους στην Ευρώπη πολύ επιζήμια οικονομικά και τον… χρεοκοπεί! Προφανώς την πονάει που έσωσε κόσμο στους 2 πολέμους! 
Οι Έλληνες φταίνε για το χρέος που κρύβεις Μέρκελ; Όσοι αναρωτιούνται, τέλος, γιατί στην Ευρώπη μισούν τους Έλληνες(υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί), ας σκεφτούν ότι ΜΟΝΟ οι άνθρωποι, με βάση την ετυμολογία της λέξης «άνθρωπος» νιώθουν συναισθήματα(ένα τέτοιο το μίσος). Οι Γερμανοί είναι αναίσθητοι και έχουν την αρπαγή και το αίμα στο νου τους. ΜΟΝΟ τέτοια όντα βάζουν τιμή στην Ακρόπολη, χρηματική(υπάρχει μεγαλύτερη ύβρης;), € 100 δις.. Ελάχιστοι είναι εξαίρεση και όντως η κατάσταση είναι δύσκοληγι’ αυτούς, όσο και για τους Έλληνες της Γερμανίας που ΔΕΝ έχουν πιστέψει τα ανθελληνικά δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)