Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Φοβισμένα ΜΑΤ απέναντι στους Καταδρομείς στο Σύνταγμα


Το κείμενο μας το έστειλε αναγνώστης ως σχόλιο. Το αναδημοσιεύουμε και ως ανάρτηση – κειμενολεζάντα στα βίντεο που θα παρακολουθήσετε:
Οι άνδρες των ΜΑΤ, που είναι και αυτοί όπως όλοι εργαζόμενοι, βρέθηκαν χτες στο Σύνταγμα (1η Οκτωβρίου 2011), μπρος σε μια πρωτόγνωρη συγκέντρωση. Παρατάχτηκαν, εμπρός στον
Άγνωστο Στρατιώτη, σε διμοιρίες, παλιοί έφεδροι Καταδρομείς, 25 έως 60 ετών με επικεφαλής τους παλιούς διμοιρίτες τους.

Τα παραγγέλματα στρατιωτικά, η εντολή της προσοχής, ένας φοβερός ήχος χίλιων αρβυλών να τραντάζει το Σύνταγμα, οι ολιγάριθμοι, τη στιγμή εκείνη ΜΑΤατζήδες, να χλωμιάζουν. Η ομιλία δεν είχε καμία σχέση με οικονομικά αιτήματα.
Προειδοποιούσαν την μη έχουσα νομιμοποιητική πλέον βάση κυβέρνηση, να μην προχωρήσει σε εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, όχι σε νέα Ίμια, να μην παραδοθεί η Θράκη, η Μακεδονία, η Βόρειος Ήπειρος, ότι μελλοντικά δεν θα έχει μελλοντική ισχύ κανένας τέτοιος νόμος της.
Η κατάθεση δάφνινου στεφανιού, παρά την απαγόρευση, έγινε αιφνιδιαστικά, με καταδρομική επιχείρηση 4 νέων εφέδρων καταδρομέων.
Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΗΡΕΜΗ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ, ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ……
Αναγνώστης
Τα βίντεο είναι ερασιτεχνικά και τα βρήκαμε στο youtube:





Read more: http://sklantzithres.blogspot.com/2011/10/blog-post_7330.html#ixzz1Zcad0ONt
NEWS
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)