Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ: "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"!

Νέο "χτύπημα" του εκπροσώπου της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, Τζέφρυ Παπανδρέου, αυτή τη φορά στο συνέδριο για την "Αραβική Άνοιξη", που διοργανώθηκε στην Κρήτη:




Ο εντολοδόχος Πρωθυπουργός που κυνηγά όλη η Ελλάδα, λέει πως οι διαδηλώσεις πολιτών παγκοσμίως έχουν αίτημα την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, συμπληρώνοντας πως σ'αυτή την κατεύθυνση "εργάζονται σκληρά" οι...σοσιαλιστές!!!

Ταυτόχρονα, τονίζει πως η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι πρώτη προτεραιότητα των σοσιαλιστών, ενώ μιλάει για ένα "παγκόσμιο χωριό" που πρέπει να αναζητήσει λύσεις στα προβλήματά του πέρα από εθνικούς διαχωρισμούς!

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη είναι μία ακόμα παρέμβαση του Αμερικανοεβραιοπολωνοελληνα "λαγού" της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί - και ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους συνέδρια - προπαγανδίζει το...όνειρο των αφεντικών του!

Δείτε εδώ μια...ανθολογία με τις δηλώσεις του για το θέμα, που συνεχώς εμπλουτίζεται με καινούριες!


2 σχόλια:

  1. μας είπε ξεκάθαρα ότι οι αγανακτισμένοι επιθυμούν μια παγκόσμια διακυβέρνηση.
    ουδέν σαχλότερον.
    άσε που τα αγγλικά του είναι καταπληκτικά, τα μιλάει χωρίς καν να διαβάζει ενώ για τα ελληνικά άσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ "Ανώνυμε", ο ΓΑΠ πολλές φορές έχει αναφερθεί στην παγκόσμια κυβέρνηση και την θεωρεί απαραίτητη, εκεί μας οδηγεί αφού θα αποδειχθεί η ανικανότητα να βρει λύσεις στα εθνικά μας προβλήματα και θα μας παραδώσει σε αυτούς.
    Ότι αφορά τους αγανακτισμένους σε ένα παλαιότερο άρθρο μας "Αγανακτισμένοι και Νεα ταξη πραγμάτων. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ" http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/08/blog-post_5176.html έχουμε αναφερθεί για αυτό το παγκόσμιο κίνημα και δεν αναφερόμαστε στον λαό που αγανάκτησε και για μήνες ήταν στις πλατείες, αλλά για τους δημιουργούς του.
    Ζούμε σε δύσκολες εποχές και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, οι λύκοι είναι κρυμμένοι δίπλα μας σαν πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)