Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Το θέμα που αναλύεται παρακάτω είναι μια ανάρτηση από ένα ξένο blogspot: http://www.noverichipinside.com/ για εμάς η αρχή της λύσης ενός προβλήματος είναι η γνώση της βάσης δημιουργίας αυτού. Δεν μπορείς να αντιμετώπισης τον εχθρό σου εάν δε ξέρεις ποιος είναι αυτός.
  Όλοι βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μια επιβολή ελέγχου του ατόμου και στέρησης ελευθερίας, δεν είναι μια τάση που εμφανίσθηκε μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικότερα σε όλο το κόσμο. Είναι ολοφάνερο ότι οι κυβερνήτες όλων των κρατών μας οδηγούν στη παγκοσμιοποίηση, με αρχηγούς τους ισχυρούς της Γης και μετέπειτα ποιος ξέρει ίσος τον ένα και μοναδικό πλανητάρχη - θεό του χρήματος και της ισχύς που θα του δώσουν. Η 11/9 και τα πολλαπλά χτύπημα στην καρδιά της Αμερικής, ήταν η αρχή μιας μαζικής επιβολής νόμων παρακολούθησης αλλά και εξοικείωσης των λαών με τέτοια συστήματα, το πρόσχημα ήταν πολύ απλό, έχουμε τρομοκράτες και πρέπει να προστατευθούμε. (Το περίεργο με αυτά είναι ότι οι τρομοκράτες που δήθεν κυνηγάνε, ήταν τα πρωτοπαλίκαρα τους, τα οποία ξαφνικά στράφηκαν εναντίων τους).
Ο κόσμος άρχισε να ζει με το φόβο, η διόγκωση των γεγονότων και η επιβολή ιδεών μέσω των ΜΜΕ, με καθαρό προπαγανδιστικό τρόπο πέτυχε το σκοπό του. Παρατηρώντας τα παγκόσμια γεγονότα και γνωρίζοντας "λίγα" για τις νέες τεχνολογίες διαπιστώνουμε ότι δρουν οργανωμένα και σταδιακά, τα βήματα που κάνουν είναι αργά αλλά σταθερά, επιβάλουν και μετά όλα γίνονται συνήθεια, γίνονται κατεστημένο και μη αναστρέψιμο. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δε χρειάζεται να βγάλετε βίζα για να ταξιδέψετε στην Αμερική? Οι υπηρεσίες ασφαλείας σε αυτή την χώρα γνωρίζουν καλά ότι οι Έλληνες δεν τρέφουν τα καλύτερα αισθήματα για αυτούς, το μυστικό ελέγχου μας είναι στα νέα διαβατήρια με τα βιομετρικά στοιχεία που έχουν αποθηκευμένα μέσα σε ένα RFID chip (τσιπάκι που εκπέμπει σήμα σε ραδιοσυχνότητα, δείτε το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/02/rfid-chip.html). Αυτό είναι μόνο η αρχή, το αποκορύφωμα θα είναι το εμφυτευμένο υποδόριο τσιπάκι που θα μας επιβληθεί λανσάροντας το για το καλό μας, για την ασφάλεια μας, για την υγεία μας και ότι άλλο σκεφτούν. Αντισταθείτε πριν είναι αργά για εσάς και τα παιδιά σας


Η Νέα Παγκόσμια Τάξη: οι Bilderbergs, οι Σιωνιστές, οι τραπεζίτες, οι Elite ... .. και επιπλέον με τη λίστα να μεγαλώνει! Το οργανωμένο έγκλημα το οποίο τρέχει μαστίζοντας τον πλανήτη, εργάζεται υπερωρίες για να χτίσει την αυτοκρατορία του του κακού. Όποιος ενημερώνεται μπορεί να διαπιστώσει την αφθονία των συνεργατών και των εργαλείων, που η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει αφήνοντας το αποτύπωμα της. Διαβάζουμε σε εναλλακτικούς Τύπους, πηγαίνετε στις πορείες, διαβεβαιώνοντας στις κοινότητες μας τα προβλήματα που θα έρθουν (μεγάλο μέρος τους είναι ήδη εδώ) και εξακολουθούν να μας τα φέρνουνε. Είναι σημαντικό για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε εναντίον της «Μηχανής» να καταλάβουμε ποιοι είναι πράγματι οι εχθροί μας. Είναι πολλοί. Αν και οι παραπάνω εχθροί είναι πραγματικοί και δραστήρια συνωμοτούν πώς να μας κάνουν όλο και περισσότερο εξαρτώμενους από το «σύστημα», χρειάζεται να εστιάσουμε ακόμα περισσότερο την προσοχή μας στους εχθρούς, αλλά και στα δικά μας δικαιώματα. Εκεί είναι όπου αρχίζουν πάντα τις επιθέσεις κατά των ελευθεριών μας. 
Ας αναφέρουμε τα ονόματα μερικών από τους εχθρούς μας: 
Developers (υπεύθυνοι ανάπτυξης): τα χρήματα των πεινασμένων αρπαχτικών της Γης που κοιτάζουν μόνο την τσέπη τους. Θα μπορούσαν να φροντίσουν λιγότερο τη "βοσκή" μικρών και μεγάλων στις κλειστές κοινότητες, όπου πραγματικά γίνεστε αιχμάλωτοι. Ξυπνήστε παππού και γιαγιά! Πόσο δύσκολο θα ήταν να πατάξετε τα "άχρηστα παράσιτα" έξω από αυτά τα «χωριά»; 
Δημόσια (Κυβέρνηση) Σχολές: κέντρα πολιτικής κατήχησης αυτά είναι για τους νέους, με ελαφριά-μυαλά. Καθοδηγώντας τα παιδιά να βοηθήσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τα παιδιά θα διδαχθούν να είναι «καλοί πολίτες», οι οποίοι θα είναι πατριώτες (σε μετάφραση: χειραγωγημένα πρόβατα). Ενδεχομένως θα μάθουν να διαβάζουν και να γράφουν, αλλά δεν θα μάθουν να σκέφτονται. 
Η ίδρυση Ιατρικής: Μάγοι που πιστεύουν στη δύναμη του χαπιού. Θα εμβολιάζουν τον πληθυσμό από τη στιγμή που γεννιούνται και θα τους γεμίσουν με βαρέα μέταλλα, αλουμίνιο και φορμαλδεΰδη. Σκοτώνουν τον καρκίνο με δηλητήριο και δηλητηριάζουν τον ασθενή επίσης. Θα σας περιγελούν όταν μιλάτε για εναλλακτικά υγιεινά προϊόντα, βιταμίνες και τέτοια. Η επιθυμία τους είναι να φορτώσουν τις τσέπες τους με το βρώμικο χρήμα των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών. Θα δημιουργήσουν ένα χάπι για να κρατήσει τα παιδιά σας να μην αντιδρούν στην αδικία γύρω τους. Θα δημιουργήσουν ένα χάπι για να σας κρατήσουν ήρεμους και με ικανοποίηση ... .. είναι όλα εντάξει ... απλά χαλαρώστε! 

Προστατευτικές Υπηρεσίες για παιδιά: Θα αποδοκιμάζουν τον Γιάννη και την Μαρία όταν μένουν στο σπίτι με τη μαμά για το σχολικό διάβασμα, ειδικά αν είσαι Χριστιανός. Τι γίνεται όμως με αυτές τις βολές; Μπορείτε να ΜΗΝ εμβολιάζεστε; Να μη πηγαίνετε στο γιατρό κάθε φορά που έχετε συνάχι; Ξέρετε πώς σας κυνηγούν; Γεμίσατε ένα όπλο; Πώς να επιβιώσετε στην έρημο; Ω Όχι! Οι γονείς σας πρέπει να είναι αριστεροί! Θα μετακινήσουν τα παιδιά σας για την προστασία τους, φυσικά. Αφού θα έχετε περάσει από ειδική εκπαίδευση που θα σας διδάξει πώς να κατηχήσει σωστά τα παιδιά σας και έχετε υπογράψει συμβόλαια που να δηλώνει ότι δε θα προσπαθήσετε ΠΟΤΕ να τους διδάξετε να φροντίζουν τον εαυτό τους χωρίς τη βοήθεια του κράτους, θα μπορείτε να τους πάρετε πίσω. 
Τηλεόραση: Λίγες ώρες του Fox News, Entertainment Tonight και όλα αυτά τα  "ριάλιτι σόου" και ούτε που θα καταλάβετε ότι είστε εφησυχασμένοι να κοιμηθείτε από την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Όταν βγάλουν ένα πραγματικά νέο διαφημιστικό για τη χρησιμότητα του VeriChip, θα είστε ο πρώτος που θα παραταχθείτε γιά να το πάρετε και να γίνει δικό σας! 
Γειτονιά Γραφειοκράτες: Κάθε πολίτης πρέπει να γνωρίζει τα δικαιώματά του. Διαβάστε τους νόμους, διαβάστε το Σύνταγμα και ΜΗΝ κάνετε πίσω όταν βλέπετε αδικίες εις βάρος σας ή στους γείτονές σας. Εκφράσου! Δημοσίευσε! Σε τοπικές ραδιοφωνικές εκπομπές, σε τοπικούς σταθμούς με ειδήσεις και να ακουστείς! Οι υπηρεσίες έκδοσης αδειών οδήγησης, εκτέλεσης κώδικα και τοπικοί επίτροποι μπορεί να προσπαθήσουν να εξαλείψουν τα δικαιώματά σας, αλλά εσείς στην αντεπίθεση και να τους εκθέσετε στο φως. Μπορούμε μόνο να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά από πίσω, όταν συνειδητοποιούμε ότι η μάχη είναι στο κατώφλι μας. Μπορούμε να συγκεντρώσουμε δύναμη, όταν ξυπνήσουμε, αρκετά ύπνο κάναμε σαν πρόβατα ας αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Μείνετε ενημερωμένοι και γνωρίζοντας τον εχθρό σας. 
Yelena



(μετάφραση ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ: http://wethepeoplewillnotbechipped.com/index.php/archives/140

2 σχόλια:

  1. Σχόλιο στο σχόλιο: Η 11/9 μπορεί να ήταν η αρχή της θέσπισης νόμων για την παρακολούθηση των πολιτών, αλλά η προετοιμασία είχε ξεκινήσει προ πολλού. Θυμάστε με τι μανία στηνόμασταν όλοι μπροστά στις τηλεοράσεις για να δούμε το Big Brother;
    Εγώ προσδιορίζω κάπου εκεί την έναρξη της εκπαίδευσής μας στην παρακολούθηση. Μπορεί όμως να υπήρχαν κι άλλες ενδείξεις τις οποίες δεν έχω αντιληφθεί ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρακολούθηση ανεπίσημα έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια πριν περίπου από το 1950, από τότε που άρχισαν να υποκλέπτουν τις τηλεπικοινωνίες. Θα αναρτήσουμε ένα θέμα σχετικό που θα αφορά το σύστημα Echelon, επειδή λίγα γνωρίζουμε για αυτό η αναφορά μας δε θα μπορεί να είναι εκτενής, αλλά θα δώσει μία εικόνα για τα συστήματα παρακολούθησης. Το Big Brother φαίνεται ότι ήταν ένα πείραμα για τη συμπεριφορά των λαών και τις αντιδράσεις τους ζώντας σε ένα χώρο με κάμερες που γνωρίζουν ότι παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Επίσης τα τσιπάκια που τοποθετούνται στα σκυλιά είναι ένας τρόπος να συνηθίσουμε την ιδέα του υποδόριου τσιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)