Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΜΕ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ.

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης μας http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/03/blog-post_23.html αποδεικνύουμε τη συνωμοσία Νάτο - Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με βοήθεια από τα γνωστά παπαγαλάκια των ΜΜΕ.








ΑΕΠ της χώρας 14.192 $
Το κάθε μέλος της οικογένειας το κράτος επιδοτεί με 1000 $ το χρόνο
Επίδομα Ανεργίας 730 $
Μισθός Νοσοκόμας 1000$
Το κάθε νεογέννητο το κράτος δίνει επίδομα 7000 $
Για κάθε νέο ζευγάρι το κράτος δωρίζει 64.000 $ για αγορά κατοικίας.
Για την δημιουργία νέας επιχείρησης το κράτος παρέχει οικονομική βοήθεια 20.000 $
Ανύπαρκτη έως πολύ χαμηλή φορολογία !
Παιδεία και Υγεία είναι ΔΩΡΕΑΝ !
Σπουδές στο εξωτερικό και πρακτική άσκηση καλύπτονται με διατροφή από τους κρατικούς πόρους.
Δίκτυο καταστημάτων με πολύ χαμηλές ως συμβολικές τιμές για τους πολύτεκνους.
Πωλήσεις ληγμένων προϊόντων τιμωρούνται με μεγάλα πρόστιμα ή και κατάσχεσης της επιχείρησης
Μια μερίδα των φαρμακείων παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα.
Η παράνομη παραγωγή φαρμάκων χωρίς άδεια τιμωρείται με θανατική ποινή.
Δεν ενοικιάζονται οι κατοικίες.
Το ηλεκτρικό ρεύμα για τους κατοίκους είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Απαγορεύονται τα αλκοολούχα.
Δάνεια για αγορά των αυτοκινήτων και διαμερισμάτων είναι ΑΤΟΚΑ !
Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες απαγορεύονται.
Στην περίπτωση αγοράς αυτοκινήτων το 50% της αξίας της καλύπτεται από το κράτος.
Η Βενζίνη είναι φτηνότερη από το νερό. 1 λίτρο βενζίνης κοστίζει 0,14 $
( Δηλαδή με 4 ευρώ γεμίζεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου ! )


Μήπως αυτά είναι τα "μέτρα" εναντίων του Λιβυκού λαού που τον έκαναν να "ξεσηκωθεί" ;
Ή μήπως το γεγονός ότι η Λιβύη είναι μοναδική μουσουλμανική χώρα όπου δεν συνηθίζεται η περιτομή ;


Τα συμπεράσματα δικά σας !

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ: www.epanellinismos.com

2 σχόλια:

  1. H STALINIKH PROPAGANDA EINAI ENA ASTEIAKI MPROSTA STO KEIMENO-PSEMA POU SIGOURA DEN PREPEI NA DIAVASEI KANENAS NOHMWN ANTHROPWS IDIATERA LIBYOS GIATI PISTEPSETE ME EITE THA KLAPSEI GIA THN ADIKIA EITE THA XERASEI APO THN AHDIA..TO 35% TOU LIBYHIKOU LAOU ZEI KATW APO TO ORIO THS FTWXEIAS!!H ANERGIA STHN LIBYH ANERXETAI STO 30% (1 STOUS 3)!!ENW O "SOSIALISTHS" HGETHS MOAMAR GADDAFI EXEI 130 DIS EYRW SE TRAPEZES STO EXWTERIKO(THIMITHITE OTI O BILL GATES WS POIO PLOUSIOS STON KOSMO EXEI 70 DIS!)!!!AYTOS KAI H KLIKA TOU APO TO 1985 MEXRI SHMERA EKKATHARISAN-EXAFANISAN PANW APO 60.000 LIBYWN POU APLA EIPAN THN GNWMH TOUS!!!STO PARAPANW ARTHRO NA PROSTHESOUME TO GEGONOS OTI O MISTHOS ENOS DOLOFONOU-MISTHOFOROU (PROERXONTE KYRIWS APO THN D.AFRIKH) ANERHETAI STA 2000 EURW..STO C.V TOUS MPOROUN NA GRAPSOUN OTI PANW APO 15.000 LIBYOI XASAN THN ZWH TOUS APO THN HMERA POU XEKINHSE H EXEGERSH GIATI APLA ONEIREUTIKAN ELEUTHERIA KAI DHMOKRATIA!!SYGXARHTHRIA GIA TO EGKRITO ARTHRO SAS KAI TOUS APISTEUTOUS ARITHMOUS POU THA NTREPOTAN NA ANAFEREI KAI O POIO THERMOAIMOS YPOSTHRIKTHS TOU XEIROTEROU TYRANOU-DIKTATORA THS SYGXRONHS ISTORIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε μας, θα επιθυμούσαμε να σας διευκρινίσουμε ότι τα θέματα που είναι αναδημοσιεύσεις δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την δική μας άποψη, πολλές φορές επιθυμούμε να δείξουμε και κάτι διαφορετικό. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το σχόλιο σας, στο οποίο δεν έχουμε λόγο να διαφωνούμε, συζητώντας με ανθρώπου που έχουν ζήσει στη Λιβύη, μας έχουν εξηγήσει την κατάσταση που επικρατεί και περιμένουμε ένα άρθρο για να το αναρτήσουμε, εάν έχετε κάτι σχετικό μπορείτε να μας το στείλετε. Κάνουμε αγώνα να αναδείξουμε την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι αυτή και πολλές φορές θέλουμε και την δική σας βοήθεια για αυτό. Οι γνώσεις πρέπει να μοιράζονται σε όλους.
    Η δική μας άποψη είναι: δεν υπάρχει ποιο οδυνηρό να χάνονται αθώες ψυχές επειδή όπως λέτε κι εσείς αναζήτησαν την ελευθερία τους. Είναι σκληρό να λένε οι Δυτικοί ερχόμαστε να υπερασπιστούμε το λαό για την ελευθερία του και να τους βομβαρδίζουν και να χάνονται άμαχοι και παιδιά, είναι σκληρό να ξέρεις ότι αυτοί που υπερασπίζονται το λαό δε τους καίγεται καρφάκι και το μόνο που επιζητούν είναι να κερδίσουν από αυτό τον πόλεμο εις βάρος αυτών. Ευχόμαστε όλη αυτή η κατάσταση να πάρει τέλος και να επικρατήσει η ειρήνη για όλες τις χώρες του Αραβικού κόσμου. Λυπούμαστε βαθύτατα για τον πόνο και την οδύνη που βλέπουμε γύρω μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)