Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΤΑ ANDROID ΚΙΝΗΤΑ "ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ"


Μπορεί τα iPhones να βρίσκουν αμέσως το στίγμα οποιουδήποτε σε οποιοδήποτε σημείο της γης και εάν βρεθεί, αλλά τώρα και τα κινητά Android μπορούν να μας "κατασκοπεύουν" παντού.

Ο άνθρωπος που σχεδίασε αυτή την εφαρμογή, ο Μάγκνους Έρικσον, σημειώνει ότι η λειτουργία GPS των συσκευών Android είναι παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται και στα iPhones, χωρίς σημαντικές διαφορές. Τα κινητά διαθέτουν ένα μικρό "πύργο ελέγχου" με ραντάρ το οποίο είναι σε θέση να στοχοποιήσει θέσεις σε μέγαλη χιλιομετρική απόσταση.
Επομένως, οι λάτρεις της τεχνολογίας της προηγμένης κινητής τηλεφωνίας έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε iPhones και Android, κινητά με "μαγικές" ιδιότητες!


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ: http://www.metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)