Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ, ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά η τεράστια συμμετοχή του κόσμου την Κυριακή 27/03/2011, στην συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και στην πορεία που ακολούθησε μετά,προς τη Βουλή:







Παρατηρείστε πως ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ!

Δύο ολόκληρες λωρίδες γεμάτες κόσμο,με μεγάλη πυκνότητα:Υπολογίστε για πόσες δεκάδες χιλιάδες μιλάμε!Κατά τη γνώμη μας,το λιγότερο 50.000,με μετριοπαθείς υπολογισμούς.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ!


Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Η συμμετοχή μας στις τρεις συγκεντρώσεις ενάντια στη "Κάρτα του Πολίτη" που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα μας ικανοποίησε ιδιαίτερα, αλλά και αντάμειψε τις προσπάθειες μας, η παρουσία του υπέρογκου πλήθους λαού αλλά και κληρικών. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που πέρα από την παρουσία σας βοηθήσατε με τον δικό σας τρόπο για την επιτυχία των συγκεντρώσεων. 
Η δική μας συνεισφορά δεν παράμεινε μόνο σε διαδικτυακό επίπεδο ενημέρωσης αλλά πέρα από την οικονομική υποστήριξη ήταν και στους δρόμους μοιράζοντας φυλλάδια. Ο δικός μας αγώνας δε σταματά εδώ, θα συνεχιστεί λέγοντας πάντα ένα μεγάλο ΟΧΙ στη Παγκοσμιοποίηση, υποστηρίζοντας την αλήθεια και ενημερώνοντας τον κόσμο παρέχοντας τις γνώσεις που θα είναι το όπλο του για να δημιουργήσει ένα καλύτερο βιωτικό και πνευματικό επίπεδο.    

Σαν μέλη των συντονιστικών επιτροπών για τις συγκεντρώσεις τόσο στις 12/12/2010, όσο και των 6/2/2011  και 27/3/2011 θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους δύο ιερείς τον πατ. Σαράντη Σαράντο και τον πατ. Νεκτάριο Μουλατσιώτη και τους συνεργάτες τους για την άψογη συνεργασία μας, την δυναμική παρουσία τους, καθώς και τις προσπάθειας ενημέρωσης τόσο με τα χιλιάδες φυλλάδια που μοιράσθηκαν, όσο και με τις διαλέξεις που πραγματοποίησαν όλο αυτό το διάστημα. 
Θα σας υπενθυμίσουμε ότι ο κόσμος που παρουσιάστηκε σε όλες τις συγκεντρώσεις ήταν πολύ μεγάλος, σε σχέση πάντα με τον χρόνο προετοιμασίας, ξεκινώντας στις 12/12/2010 με 5.000 ανθρώπους, συνεχίστηκε στις 6/2/1011 με περισσότερο από 15.000 ανθρώπους και το αποκορύφωμα στις 27/3/2011 με πάνω από 100.000 ανθρώπους. 

Η πολιτεία είναι καιρός να καταλάβει ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να μη δεχθούμε καμία ηλεκτρονική σκλαβιά, γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και οι Έλληνες ουδέποτε δέχθηκαν σκλαβιά, έχουμε σύμμαχο μας το Θεό και Αυτός μας δίνει δύναμη να αγωνισθούμε για την ελευθερία μας. 
Έφτασε ο καιρός να ξεχάσουμε τις τυχόν διαφορές μας και να ενωθούμε με μια φωνή, χωρίς συμφέροντα και κομματικές σημαίες, σαν μία γροθιά ενωμένοι και να πούμε φτάνει, μέχρι εδώ ήταν, δε δεχόμαστε καμία Παγκόσμια Κυβέρνηση, καμία Παγκόσμια Δικτατορία και θα υποστηρίξουμε τα ιδεώδη και ιδανικά μας μέχρι τη τελευταία ρανίδα του αίματος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)